Insamlingsöversikt Önskeambulansen i Uppsala

Önskeambulansen i Uppsala godkänd som välgörenhetsorganisation

Facebook har efter noggrann granskning godkänt Önskeambulansen i Uppsala som välgörenhetsorganisation. Detta är ett tecken på att Facebook ser oss som en seriös organisation för insamling i välgörenhetens tecken.

Godkännandet gör exempelvis att vi kan samla in ekonomiska bidrag direkt från Facebook. Detta som ett komplement till tidigare möjlighet med Bankgiro och Swish. Nedanför toppbilden på vår Facebooksida har vi lagt en snabbknapp ”Skänk en gåva” som ger möjlighet att skänka en gåva. Facebook kräver dock att man har registrerat ett betalkort. Storleken på gåvan avgör man helt själv.

Efter Facebooks godkännande finns även möjligheten för vem som helst att via Facebook starta en insamling där de samlade medlem tillfaller vår verksamhet att hjälpa svårt sjuka att företa sig en resa. Du kanske fyller år och önskar tillägna gåvorna vår verksamhet i stället för presenter eller blommor. En insamling skapas genom att i Facebookmenyn till vänster klicka på Insamlingar. Därefter klickar man på knappen ”Välj ideell organisation”. I sökrutan anges ”Önskeambulansen i Uppsala”. Därefter fyller du i de uppgifter som efterfrågas ex insamlingsbelopp och slutdatum. Det erbjuds också möjlighet att skriva en personlig text kring insamlingen samt vilken bild som ska illustrera insamlingen. Man kan även starta en insamling från vår Facebooksida direkt genom denna länk.

Önskeambulansen är tacksamma för alla gåvor oavsett storlek!