Önskeambulansen i Uppsala är ekonomiskt beroende av gåvor från såväl privatpersoner som företag. Med en gåva bidrar du till att vi kan fortsätta med vår verksamhet och ge svårt sjuka en möjlighet att få hjälp med transport. Önskeambulansen i Uppsala är mycket tacksamma för alla gåvor som skänks oavsett storlek.

Din gåva går oavkortat till verksamheten och kan ges genom Bankgiro, Swish eller Facebook. Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret för alternativa betalningssätt eller om du har andra önskemål kring din gåva.

Vill du ge en gåva från ditt företag och samtidigt visa dina kunder att du stödjer Önskeambulansen i Uppsala? Vid gåvor större än 5.000 kr erhålls ett diplom samt företagets namn publicerat på vår hemsida och våra sociala media. Kontakta oss via kontaktformuläret för mer information.

Bankgirot logo

Bankgirot

Du kan använda Bankgirot för att skänka en gåva. Ange Önskeambulansen i Uppsalas bankgironummer 5343-0245 vid inbetalning. Märk gärna din betalning med ”gåva”.

Swish

Du kan använda Swish för att skänka en gåva. Ange Önskeambulansen i Uppsalas swishnummer 1230389403. Du kan även scanna QR-koden nedan i din Swishapp. Mottagare och meddelande är redan inskrivet, du väljer själv beloppet.

Facebook logo

Facebook

Du kan använda Facebook för att skänka en gåva.

Ett alternativ är att på vår Facebooksida, klicka på knappen ”Skänk en gåva” som finns under toppbilden. Denna metod kräver att du har ett betalkort registrerat hos Facebook eller registrerar detta i samband med betalningen.

En annan möjlighet är att skapa en insamling till förmån för oss. Du kanske fyller år och vill tillägna gåvorna till vår verksamhet i stället för presenter eller blommor. En insamling skapas genom att i Facebookmenyn till vänster klicka på Insamlingar. Därefter klickar man på knappen ”Välj ideell organisation”. I sökrutan anges ”Önskeambulansen i Uppsala”. Därefter fyller du i de uppgifter som efterfrågas ex insamlingsbelopp och slutdatum. Det erbjuds också möjlighet att skriva en personlig text kring insamlingen samt vilken bild som ska illustrera insamlingen. Genom denna snabblänk når du insamlingsfunktionen för Önskeambulansen i Uppsala.

Våra bidragsgivare

Önskeambulansen i Uppsala vill rikta ett varmt tack till nedanstående privatpersoner, företag och organisationer för deras gåva.

Företag & organisationer

Frimurarna i Uppsala

Privatpersoner

Valle Andersson, Storvreta
Bamse Ekström, Storvreta
Anna Ask, Bengtsfors