Hur kan man ge en gåva?

Gåvor ges enklast vi Swish eller Bankgiro. Använd Swishnummer 1230389403 eller Bankgiro 5343-0245. Läs mer på vår sida om gåvor.

Hur önskar jag en körning?

Du tar kontakt med oss via kontaktformuläret. I formuläret anger du så mycket information du kan om din önskning. Vi återkommer till dig så snart vi kan med besked eller med behov av kompletterande information.

Vem kan sponsra verksamheten?

Alla företag och privatpersoner är välkomna att sponsra Önskeambulansen i Uppsala. Kontakta styrelsen via kontaktformuläret för mer information.

Kan man ge en gåva till något specifikt ändamål?

Man kan alltid önska att en gåva skall gå till något specifikt inom verksamheten. Man bör dock ta kontakt med styrelsen via kontaktformuläret innan man gör det så vi kan se till att ditt önskemål går att uppfylla.

Vem kan ge en gåva?

Alla som tycker att vi gör ett bra arbete kan bidra till vår verksamhet. Läs mer på vår sida om gåvor.

Vilka är Ni som bedriver verksamheten?

Styrelsen består idag av sex personer, varierande bakgrund och med en stor passion för att hjälpa andra som största gemensamma nämnare. Du kan kontakta styrelsen via kontaktformuläret.

Vad är Ert syfte med föreningen?

Att ge svårt sjuka människor hjälp med transport när de inte kan lösa detta på egen hand eller kan få den hjälpen av kommun och landsting.

Hur kan jag bli medlem?

Du kan läsa mer om medlemskap på vår sida om medlemskap. Använd kontaktformuläret på samma sida för medlemsansökan. Vi tar kontakt med dig så snart vi kan.